Dandomain webshops

Data om 3314 danske Dandomain webshops og de virksomheder som driver dem

Dandomain webshops liste

Den mest omfattende liste over danske Dandomain webshops og de virksomheder som driver dem

Data om både webshoppen og virksomheden som driver den. For 3314 danske Dandomain webshops har vi identificeret virksomheden bag og har indsamlet CVR-oplysninger om selskabet, data fra årsregnskaber, detaljer om brug af webshopplatform og estimater for besøgstal.

Nemt og effektivt at søge efter webshops og virksomheder. Du kan bruge vores søgeværktøj til nemt at afgrænse listen over virksomheder, der benytter Dandomain. Du kan for eksempel sortere baseret på selskabets beliggenhed, dets finansielle tal, hvor meget selskabet er vokset de seneste år, webshoppens besøgstal og meget mere.

Data opdateres løbende. Ellers værdifulde oplysninger bliver ubrugelige, hvis du ikke kan have tillid til, at de stadig er relevante. Indexo indsamler hver måned opdaterede data om alle netbutikker i vores indeks, og oplysninger fra CVR og årsregnskaber opdateres, når der forekommer ændringer og nye indberetninger.

3314
Dandomain webshops matchet sammen med en dansk virksomhed
21786
Webshops af alle typer matchet sammen med en dansk virksomhed
129
Nye webshops tilføjet til vores database de seneste 3 måneder

Virksomheder og webshops som benytter Dandomain

Vores søgeresultater giver dig et effektivt overblik over virksomheder som benytter Dandomain
Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar om vores data om Dandomain webshops

Indeholder Indexos datasæt en komplet liste over alle danske Dandomain webshops?

Ingen værktøjer kan garantere en komplet liste over Dandomain webshops af forskellige årsager. Der oprettes dagligt nye Dandomain webshops og nogle nystartede webshops er så små og afkoblede fra økosystemet, at de ikke kan findes af en webcrawler. Desuden gemmer nogle webshops sig bag et login.

Med det sagt, så gør vores system et rigtig godt stykke arbejde med at finde og identificere danske Dandomain webshops og vores liste over Dandomain webshops har en rigtig god dækning.

Hvordan finder Indexo danske Dandomain webshops?

Indexo benytter en webcrawler, der hver måned besøger millioner af sider på nettet for at finde nye webshops. Når vores robot støder på et website, undersøger den, om det er en Dandomain-webshop, og søger efter et CVR-nummer, der indikerer, at det er en dansk virksomhed, der driver webshoppen.

Har Indexo data om både Dandomain Classic og Dandomain HostedShop?

Ja, Indexo har data om både Dandomain Classic og Dandomain HostedShop. Vi har opdelt data for de to systemer, så det er nemt for dig at søge efter virksomheder for kun ét af systemerne, hvis du ønsker det.

Hvorfor viser Indexo et større antal Dandomain webshops end visse udenlanske webshop-databaser gør?

Indexo lægger stor vægt på at levere præcise og opdaterede data om danske webshopsystemer. Vi har derfor arbejdet målrettet på at blive dygtige til at identificere netop Dandomain webshops.

På den anden side er mange udenlandske webshop-databaser designet til at dække webshops fra et stort antal lande. Dette betyder, at deres tilgang ofte ikke prioriterer identifikation af specifikke webshopsystemer fra de enkelte lande, herunder Dandomain webshops i Danmark. Det er derfor, at Indexo viser et større antal Dandomain webshops sammenlignet med nogle udenlandske databaser.

TM Web CVR: 34100721 Stadion Allé 33, 5TV 8000 Aarhus C Email: kontakt@indexo.dk Telefon: 42741516 (hverdage 10-16)