Om Indexo

Virksomhed CVR: 34100721

Indexo drives af TM Web

Adresse Stadion Allé 33

8000 Aarhus C

Telefon 42 74 15 16

Hverdage 10-16

Email kontakt@indexo.dk

Svar typisk inden for 24 timer

Indexo har en mission: At skabe den mest omfattende og pålidelige database over danske webshops og de virksomheder som driver dem.

Ideen til Indexo opstod i foråret 2020, med udgangspunkt i en udfordring: Det var umuligt at finde et omfattende datasæt med kvalitetsdata om både danske webshops og de virksomheder som stod bag dem.

Før Indexo havde virksomheder begrænsede muligheder for at indhente data om danske webshops. Nogle forsøgte med udgangspunkt i CVR-data at identicere webshops ud fra branchekode, men stødte på en mur når de opdagede at webshops bliver drevet i et utal af forskellige branchekoder. Andre købte adgang til omfattende internationale website-databaser, men blev udfordret af at disse databaser ikke indeholdt pålidelig data om danske virksomheder og ofte havde problemer med at identificere flere af de webshopsystemer som bruges i Danmark - data om “lille Danmark” var simpelthen ikke en prioritet. En tredje, mere tidskrævende og omkostningstung mulighed, var at lade medarbejdere bruge hundredvis af timer på manuelt at indsamle data om webshops.

I dag er det heldigvis både simplere og billigere for virksomheder at få adgang til kvalitetsdata om danske webshops. Indexo har automatiseret alle processerne omkring indsamling, kvalitetsikring og opdatering af data, så kvalitetsdata om danske webshops nu er tilgængeligt for alle virksomheder. Indexo har en omfattende database med data om mere end 20.000 danske webshops og matchet sammen med deres bagvedliggende virksomhed igennem CVR-nummer, hvilket er årsagen til at Indexo som noget unikt kan indhente højkvalitets data direkte fra Erhvervsstyrelsen for samtlige webshops i databasen.

Indexo udvikles og drives af mig, Theis Mikkelsen Theis Mikkelsens LinkedIn profil. Med en baggrund indenfor softwareudvikling, har jeg i mange år arbejdet med integration mellem ehandelssystemer og systemer til fysisk handel. Det var her, jeg opdagede behovet for en service som Indexo. Udover at drive Indexo, assisterer jeg også virksomheder med softwareudvikling igennem mit virke som freelancesoftwareudvikler.

Screenshot af Indexo
Screenshot af Indexo

TM Web CVR: 34100721 Stadion Allé 33, 5TV 8000 Aarhus C Email: kontakt@indexo.dk Telefon: 42741516 (hverdage 10-16)