Danske Magento webshops

Data om 949 danske Magento webshops og de virksomheder som driver dem

Magento webshops liste

Den mest omfattende liste over danske Magento webshops og de virksomheder som driver dem

Data om både webshoppen og virksomheden som driver den. For 949 danske Magento-webshops har vi identificeret de firmaer som driver dem og har indhentet CVR-data, regnskabsoplysninger, information om webshopsystemet og estimerede besøgstal

Nemt og effektivt at søge efter webshops og virksomheder. Benyt vores søgefunktion til hurtigt at afgrænse listen over virksomheder, der anvender Magento. Du kan f.eks. filtrere baseret på virksomhedens geografiske placering, regnskabsdata, firmaets vækst de seneste år, webshoppens besøgtal og mere.

Data opdateres løbende. Ellers værdifulde oplysninger bliver ubrugelige, hvis du ikke kan stole på, at de stadig er relevante. Indexo indhenter hver måned opdaterede data om alle webshops i vores database, og oplysninger om virksomheder og regnskaber opdateres, når der sker ændringer eller nye indberetninger.

949
Magento webshops matchet sammen med en dansk virksomhed
21786
Webshops af alle typer matchet sammen med en dansk virksomhed
129
Nye webshops tilføjet til vores database de seneste 3 måneder

Virksomheder og webshops som benytter Magento

Vores søgeresultater giver dig et effektivt overblik over virksomheder som benytter Magento
Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar om vores data om Magento webshops

Indeholder Indexos datasæt en komplet liste over alle danske Shopify webshops?

Selvom vi bestræber os på at levere så komplet et datasæt som muligt, kan vi ikke garantere, at vores datasæt indeholder 100% af danske Shopify webshops. Dette skyldes flere faktorer: nye webshops oprettes dagligt, nogle er så små og isolerede fra økosystemet, at de ikke kan opdages af en webcrawler, og andre skjuler sig bag login eller benytter sig af headless Shopify, hvilket kan gøre identifikation vanskelig eller umulig.

Med det sagt, så mener vi dog, at vores webcrawlers udfører et fremragende arbejde med at finde og identificere danske Shopify webshops. Især for webshops, der er vokset ud over den spæde opstartsfase, er vi overbeviste om, at vi har et meget dækkende datasæt.

Hvordan finder Indexo danske Magento webshops?

For at finde danske Magento webshops benytter Indexo sig af en webcrawler, der gennemsøger millioner af sider på nettet hver eneste måned på jagt efter nye webshops. Når vores robot opdager et website, undersøger den, om det er en Magento-webshop, og søger efter et CVR-nummer for at bekræfte, at det er en dansk virksomhed, der står bag webshoppen.

Indeholder Indexos data om både Magento 1 og Magento 2?

Ja, Indexo samler data om både Magento 1 og Magento 2. Informationen er adskilt, så du let kan finde virksomheder, der anvender enten det ene eller det andet system, alt efter hvad du foretrækker.

Er der nogle websites der bruger Magento som ikke er inkluderet i Indexos data?

Selvom Magento hovedsageligt benyttes af traditionelle webshops, er der også kreative individer, der har tilpasset systemet til en række alternative anvendelser. Indexo fokuserer primært på at inkludere websites, der bruger Magento i en konventionel webshop-kontekst, og prioriterer ikke at inkludere websites hvor Magento benyttes som bestillingssystem, billetsystem eller lignende. Dermed kan der være nogle websites, der anvender Magento på alternative måder, som ikke er inkluderet i Indexos data.

TM Web CVR: 34100721 Stadion Allé 33, 5TV 8000 Aarhus C Email: kontakt@indexo.dk Telefon: 42741516 (hverdage 10-16)