Danske Shopify webshops

Data om 5259 danske Shopify webshops og de virksomheder som driver dem

Shopify webshops liste

Den mest omfattende liste over danske Shopify webshops og de virksomheder som driver dem

Data om både webshoppen og virksomheden som driver den. For 5259 danske Shopify webshops har vi identificeret virksomheden som står bag og har indsamlet CVR-data om virksomheden, tal fra regnskaber, information om webshopsystem og estimerede besøgtal.

Nemt og effektivt at søge efter webshops og virksomheder. Brug vores søgeværktøj til nemt at indsnævre listen af virksomheder som bruger Shopify. Du kan eksempelvis filtrere på baggrund af hvor i landet virksomheden hører til, virksomhedens regnskabstal, hvor meget virksomheden har vækstet de seneste år, hvor velbesøgt webshoppen er og mere.

Data opdateres løbende. Ellers værdifuld information bliver ubrugeligt hvis du ikke kan stole på at det stadig er aktuelt. Indexo henter månedligt frisk data om alle webshops i vores indeks og data om virksomheder og regnskaber opdateres når der er ændringer og nye indrapporteringer.

5259
Shopify webshops matchet sammen med en dansk virksomhed
21786
Webshops af alle typer matchet sammen med en dansk virksomhed
129
Nye webshops tilføjet til vores database de seneste 3 måneder

Virksomheder og webshops som benytter Shopify

Vores søgeresultater giver dig et effektivt overblik over virksomheder som benytter Shopify
Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar om vores data om Shopify webshops

Indeholder Indexos datasæt en komplet liste over alle danske Shopify webshops?

Selvom vi bestræber os på at levere så komplet en liste som muligt, kan vi ikke garantere at vore liste indeholder 100% af danske Shopify webshops. Dette skyldes flere faktorer: nye webshops oprettes dagligt, nogle er så små og isolerede fra økosystemet, at de ikke kan opdages af en webcrawler, og andre skjuler sig bag login eller benytter sig af headless Shopify, hvilket kan gøre identifikation vanskelig eller umulig.

Med det sagt, så mener vi dog at vores robotter udfører et fremragende arbejde med at finde og identificere danske Shopify webshops. Især for webshops der er vokset ud af den spæde opstartsfase, er vi overbeviste om at vi har en meget dækkende liste.

Hvordan finder Indexo danske Shopify webshops?

Indexo bruger en webcrawler, der hver måned besøger millioner af sider på internettet for at opdage nye webshops. Når vores robot støder på et website, undersøger den, om det er en Shopify-webshop, og kigger efter oplysninger såsom CVR-nummer eller lignende, der indikerer, at det er en dansk virksomhed, der driver webshoppen. CVR-numre tjekkes op mod det Centrale Virksomhedsregister for at bekræfte at der er tale om en aktiv dansk virksomhed.

Hvorfor indeholder Indexos database et lavere antal Shopify webshops end visse udenlandske databaser?

Det er korrekt, at Indexos database viser et lavere antal danske Shopify-webshops sammenlignet med nogle udenlandske databaser, såsom BuiltWith. Årsagen til dette er, at de udenlandske databaser ofte indeholder et betydeligt antal inaktive webshops, test-webshops og webshops der tydeligvis ikke drives af danske virksomheder (kaldet falske positiver).

Hos Indexo lægger vi vægt på nøjagtighed i vores data. Vi prioriterer at undgå falske positiver og bestræber os på at vores liste kun skal indeholde aktive webshops, som vi kan bekræfte er drevet af danske virksomheder.

TM Web CVR: 34100721 Stadion Allé 33, 5TV 8000 Aarhus C Email: kontakt@indexo.dk Telefon: 42741516 (hverdage 10-16)