Danske WooCommerce webshops

Data om 8157 danske WooCommerce webshops og de virksomheder som driver dem

Woocommerce webshops liste

Den mest omfattende liste over danske Woocommerce webshops og de virksomheder som driver dem

Data om både webshoppen og virksomheden som driver den. For 8157 danske Woocommerce webshops har vi identificeret den bagvedliggende virksomhed, indhentet CVR-information, analyseret finansielle data og skønnet besøgstal.

Nemt og effektivt at søge efter webshops og virksomheder. Vores søgeværktøj gør det enkelt at indsnævre listen af virksomheder som bruger Woocommerce. Du kan f.eks. filtrere på baggrund af virksomhedens placering, økonomiske tal, vækstrater i de senere år, webshoppens besøgstal og mere.

Data opdateres løbende. Selv den mest værdifulde information bliver irrelevant, hvis den ikke er opdateret. Indexo indhenter derfor månedligt ny data om alle webshops i vores indeks, og virksomheds- og regnskabsdata opdateres ved ændringer og nye indrapporteringer.

8157
Woocommerce webshops matchet sammen med en dansk virksomhed
21786
Webshops af forskellige slags matchet sammen med en dansk virksomhed
129
Nye webshops tilføjet til vores database de seneste 3 måneder

Virksomheder og webshops som benytter WooCommerce

Vores søgeresultater giver dig et effektivt overblik over virksomheder som benytter WooCommerce
Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar om vores data om WooCommerce webshops

Indeholder Indexos datasæt en komplet liste over alle danske WooCommerce webshops?

Selvom vi bestræber os på at levere så komplet en liste som muligt, kan vi ikke garantere, at vores liste indeholder samtlige danske WooCommerce-webshops. Dette skyldes flere faktorer: nye webshops oprettes dagligt, nogle er så små og isolerede fra økosystemet, at de ikke kan opdages af en webcrawler, og andre skjuler sig bag login eller benytter sig af headless WooCommerce, hvilket kan gøre identifikation vanskelig eller umulig.

Ikke desto mindre er vi overbeviste om, at vores robotter udfører et grundigt og effektivt arbejde med at finde og identificere danske WooCommerce-webshops. Især for webshops, der er vokset ud af den spæde opstartsfase, er vi overbeviste om, at vi har en ganske dækkende liste.

Hvordan finder Indexo danske WooCommerce webshops?

Indexo benytter en webcrawler, der hver måned besøger millioner af sider på nettet for at finde nye webshops. Når vores robot støder på et website, analyserer den dette for at afgøre, om det er en WooCommerce-webshop, og søger efter et CVR-nummer, der indikerer, at det er en dansk virksomhed, der driver webshoppen. CVR-numre tjekkes op mod det Centrale Virksomhedsregister for at bekræfte, at der er tale om en aktiv dansk virksomhed.

Hvorfor indeholder Indexos database et lavere antal WooCommerce webshops end visse udenlandske databaser?

Det er korrekt, at Indexos database viser et lavere antal danske WooCommerce-webshops sammenlignet med nogle udenlandske databaser, såsom BuiltWith. Årsagen til dette er, at de udenlandske databaser ofte indeholder et betydeligt antal inaktive webshops, test-webshops og webshops, der tydeligvis ikke drives af danske virksomheder (kaldet falske positiver).

Hos Indexo lægger vi vægt på nøjagtighed i vores data. Vi prioriterer at undgå falske positiver og bestræber os på, at vores liste kun skal indeholde aktive webshops, som vi kan bekræfte er drevet af danske virksomheder.

Hvor ofte opdateres Indexos datasæt over danske WooCommerce webshops?

Indexos datasæt over danske WooCommerce webshops bliver opdateret regelmæssigt, som minimum på en månedlig basis. Indexo anvender automatiserede crawlers, der løbende scanner det danske hjørne af internettet for at identificere nye WooCommerce webshops samt ændringer i eksisterende shops.

Hvordan sikrer Indexo kvaliteten og nøjagtigheden af de indsamlede data?

Indexo anvender algoritmer, der filtrerer og validerer data fra webshops. Disse algoritmer er designet til at eliminere falske positiver og præcist identificere faktiske WooCommerce webshops.

Som et ekstra lag af validering tjekker Indexo, at de identificerede webshops indeholder information, der angiver, at de er drevet af en dansk virksomhed (indeholder oplysninger om virksomhedens danske CVR-nummer).

I tilfælde, hvor der er tvivl om, hvorvidt et website faktisk er en webshop, kan det blive manuelt tjekket af et menneske. Dette tillader Indexo at have en høj grad af præcision i deres datasæt, da denne menneskelige faktor kan fange nuancer, som algoritmer måske overser.

TM Web CVR: 34100721 Stadion Allé 33, 5TV 8000 Aarhus C Email: kontakt@indexo.dk Telefon: 42741516 (hverdage 10-16)